Izvor:
17.03.2024 u 23:04
0

DALAS – DENVER: Dončić i Irving srušili Jokića nestvarnim potezima uz zvuk sirene

Košarkaši Denvera igraju sa Dalasom, Nikola Jokić protiv Luke Dončića, a meč pratite

Retke su prilike da ih gledamo u terminu koji je idealan za Evropljane, a kamoli kad igraju jedna protiv drugog pa se zbog toga ovaj duel očekuje sa velikom pažnjom.

Denver deli prvo mesto na Zapadu sa ekipom Oklahome, dok je Dalas osmi, ali ih samo pobeda deli od direktnog plasmana u plej-of sa šeste pozicije, a četiri trijumfa od četvrte pozicije i prednosti domaćeg terena.

DRUGA ČETVRTINA U TOKU Dalas – Denver (30:34)

Dvorana: Ameriken Erlajns Centar: Sudije: Kevin Skot, Tajler Ford

Dalas: Dončić, Vašington, Gaford, Džons, Irving, Egzum. Hardavej, Hardi, Kleber, Loson, Lajvli, Markif Moris, Pauel, Prosper

Denver: Porter, Gordon, Jokić, Kaldvel-Poup, Muraj, Braun, Holidej, Haf, Džekson, Džordan, Nadži, Strouter, Votson

Denver – Dalas 36:38

23:01

KRAAAAAJ! Irving doneo pšobedu uz zvuk sirene

Neverovatan pogodak Irving aza pobedu uz zvuk sirene. Koš o kojem će se dugo pričati.

22:59

48′ Nestvarni Dončić doneo izjednačenje

Kakav potez Dončića. Odmaj je pogodio za tri,a na drugoj stranije Marej imao čist šut za dva i promašio, a Dalas je uhvatio loptu i zatražio tajm-aut za za nešto više od tri sekunde do kraja.

22:56

48′ Kakva ludnica i preokret Denvera, Dončić tragičar – 102:105

Promašio je Kleber ceo koš, ali je Denver upropastio napad, nakon greške Jokića i neuspelog pokušaja da uopšte šutnu. Probao je i Irvnig iz prodora i zamalo pogodio težak šut, a Jokić je zatim fauliran posle skoka. Usledila je majstorija Mareja koji je iz prodora smanjio na minus jedan. Odgovorio je na drugoj strani Dončić koji je zamalo pogodio uz faul, ali je dobio slobodna bacanja. Promašio je prvo i pogodio drugo za plus dva. Usledila je majstorija Jokića koji je ugurao Dončića i pogodio za izjednačenje. Probao je opet Dončić i promašio, a Marej zatim trojkom doneo totalni preokret.

22:49

45′ Veliki povratak Denvera – 101:98

Sudije nisu usvojile čelendž Dalasa, Porter je sa linije slobodnih bacanja bio precizan oba puta za minus sedam Denvera,a Dončić je zatim promašio. Usleidla je sjajna akcija Denver akoju je inicirao Jokić, a Marej prvom trojkom smanjio na minus četiri. Usledio je i prodor Dončića koji je iznudio dva slobodna bacanja i pogodio samo jedno. Usledio je i pogodak Koldvel Poupa za smao minus tri.

22:25

36′ Jokić koketira sa tripl-dablom, Dončić otišao u svlačionicu – 84:79

Konačno je Braun poenima iz kontre prekinuo niz, ali je usledio odgovor i trojka Irvinga. U jednom trenutku su kamere prikazala i Dončića koji je otišao u svlačćionicu, ali nisu poznati razlozi. Nakon promašaja na obe strane, usledila je trojka Redžija Džeksona. Međutim, nastavio je i Irving, ovoga puta sa poludistance. Nakon promašaja Denvera, Irving je iz kontre doneo i pet poena prednosti. Denver je upropastio još jedan napad i na kraju zamalo i primio trojku. Jokić trenutno ima 14 poena, devet skokova i šest asistencija.

22:19

33′ Jokić počeo da pogađa, Dalas čuva prednost – 77:74

Jokić je poenima prekinuo seriju Dalasa, ali je odmah odgovorio Lajvli koji je imao i dodatno bacanje, ali je nastavio da promašuje penale. Usledio je i novi pogodak Jokića sa poludistance. Imao je Denver priliku da posle dobre odbrane izjednači ili povede, ali je nerezonski šut uzeo Gordon, a Hardavej sa druge strane iznudio bacanja i pogodio jedno. Usledio je promašaj Redžija Dežksona i promašaj zakucavanja Dantea Egzuma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter