Izvor: espreso
04.02.2024 u 00:39
0

DELIJE SPREMAJU SPEKTAKL: Evo o čemu je reč

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde „Delije“ oglasile su se uoči početka prolećnog dela fudbalskog šampionata Srbije.

Crvena zvezda sa bodom zaostatka u odnosu na Partizan dočekuje drugi deo prvenstva i veruju da bi sa novom energijom sa klupe, ali i sa tribina, šampionska titula trebalo da ostane na stadionu „Rajko Mitić“.

Tim povodom, oglasili su se najavivši da u duelu sa Napetkom očekuju veliku podršku.

– Polako se bliži nastavak prvenstva u fudbalu. Prva utakmica je 10. februara na Marakani protiv Voždovca. Delije će na ovoj utakmici pokušati da naprave navijački spektakl koji do sada na Severu sigurno nije viđen, a verovatno ni u širim okvirima. Na vreme se oglašavamo kako bi istakli svim navijačima koliko je važno doći na ovu utakmicu i pre svega popuniti severnu tribinu. Do utakmice ćemo se još par puta oglasiti i do mere, do koje je to moguće, malo više uputiti ljude o samom spektaklu koji se sprema.

Zato, već sada, upišite u kalendar 10.2. i spremajte se. Ovakve stvari se ne viđaju svaki dan“, stoji u saopštenju.

Utakmica je na programu u subotu, 10. februara od 16.30.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter