Izvor: telegraf sport
03.02.2024 u 21:34
0

DUGOGODIŠNJI KOŠARKAŠ REALA STIGAO U BEOGRAD: Pregovara sa Zvezdom – sve je u početnoj fazi

Sve je tek u početnoj fazi

Nekadašnji dugogodišnji košarkaš Los Anđeles Klipersa i Real Madrida, Trej Tompkins stigao je u Beograd na pregovore sa Crvenom zvezdom.

Američki košarkaš koji je sa Realom bio šampion Evrolige 2018. godine, a sa španskim klubom ujedno osvojio četiri titule u ACB ligi, kao i tri španska Kupa kralja i tri Superkupa razgovara sa crveno-belima.

Sve se za sada nalazi u početnoj fazi i za sada nema nikakvog konkretnog dogovora. Postoji interesovanje dve strane.

Pored Klipersa i Reala, on je nastupao u Rusiji u Nižnjem Novgorodu i Zenitu iz Sankt Peterburga. Sa mladom reprezentacijom SAD je osvojio zlatnu medalju 2009. godine na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina.

Narednih dana biće više informacija oko njegovog eventualnog dogovora sa Zvezdom, a treba naglasiti da do njega mora doći do 9. februara, što je datum „dedlajna“ u Evroligi za potpise.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter