Izvor: Kurir
15.02.2024 u 07:53
0

DENVER PORAŽEN OD SAKRAMENTA: Jokić ponovo najefikasniji u timu

Srpski košarkaš Nikola Jokić prethodne noći odigrao je jednu od najslabijih partija ove sezone.

Veče za zaborav! Aktuelni šampion Denver poražen je na svom terenu od Sakramento Kingsa rezultatom 102:98. Bio je to treći vezan neuspeh ekipe iz Kolorada.

Denver je odlično otvorio utakmicu, tokom druge deonici u dva navrata imao je i 15 poena prednosti, međutim, Sakramento se nije predavao. Gosti su sredinom treće deonice ubacili u brzinu napravili prekoret i nakon dramatične završnice stigli do trijumfa.

Najbolji igrač Denvera, od kog smo navikli da zatrpava koševe rivala i retko promašuje, na ovoj utakmici imao je jedno od najlošijih šuterskih izdanja.

Tanjug/AP Photo

Nikola se prospisno ispromašivao, ubacio je samo 6 od 17 šuteva iz igre (35 odsto), a za tri poena šutirao je 0/6. Meč je završio sa 15 poena, pet skokova i osam asistencija.

Još jednom smo mogli da se uverimo da dvostruki osvajač MVP priznanja i aktuelni šampion i najbolji igrač NBA lige nema tretman koji za služuje.

Protivnici su i na ovom meču na sve moguće načine pokušavali da ga zaustave. Grebali su ga, štipali, mučki udarali, a sudije su sve to tolerisale.

SRBINA UGRIZAO TURČIN: Evropsko prvenstvo u rvanju postalo brutalno

Jokić je bio vidno nervozan na ovom meču jer arbitri nisu dosudili veliki broj evidentnih faulova nad njim. U trećoj deonici je izgubio živce i žestoko se pobunio, pa je zaradio i tehničku grešku zbog protesta

Najzaslužniji za trijumf Kingsa bio je DeAron Foks sa 30 postignutih poena, dok su Sabonis i Barns ubacili po 20 poena.

U poraženoj ekipi najefikasniji je bio Gordon sa 25 poena i 15 skokova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter