Izvor: Kurir
15.02.2024 u 08:06
0

HAOS EPSKIH RAZMERA: Jokić pobesneo, pa se zaleteo na sudiju, saigrači ga jedva zadržali!

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić ima sraman tretman kod američkih sudija.

Iako je ubedljivo najbolji igrač u ligi, aktuelni NBA šampion i MVP finala, jasno je kao dan da sudije u ligi ne poštuju Srbina.

Jokić je najveća enigma za odbrane protivnika i njegovi čuvari često koriste prekomernu silu kako bi ga zaustavili, međutim, često se dešava da sudije ne sviraju ličnu ni nakon brutalno oštrih faulova nad Srbinom. Nikola je tako na utakmici protiv Sakramenta izgubio živce i krenuo da se obračuna sa američkim arbitrom koji nije želeo da dosudi faul nad Srbinom.

Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster

U trećoj deonici Jokić je krenuo na polaganje, jedan igrač Sakramenta ga je udario po ruci, ali sudija koji je bio u neposrednoj blizini ništa nije svirao i to je razbesnelo Srbina.

U toku kontre Kingsa, skinuo je štitnik sa zuba i u trku uputio nekoliko reči arbitru. Usledila je tehnička greška za Srbina i novi žestok protest.

DENVER PORAŽEN OD SAKRAMENTA: Jokić ponovo najefikasniji u timu

Nikola se zaleteo ka sudiji, međutim, saigrači su se odmah umešali, povukli ga za dres i vratili nazad. U raspravu se tada uključio i trener Majk Meloun koji je zbog protesta takođe dobio tehničku grešku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter