Izvor: ALO SPORT
02.03.2024 u 10:51
0

DISKVALIFIKOVAN RUS, PORUČIO ATF-U: Sklonite sudije sa mečeva, tako bi rešili mnoge probleme

Rubljov je diskvalifikovan, a njegov rival Bublik traži da se linijske sudije sklone sa mečeva...

Andrej Rubljov (26) diskvalifikovan je u polufinalu turnira u Dubaiju i to u poslednjem gemu. Izgubio je Rus živce, počeo da viče nešto prvo na ruskom, pa na engleskom, uneo se u lice jednom od sudija i onda je doneta odluka o izbacivanju sa samog meča i turnira. Taj potez podigao je buru u svetu tenisa.

Niko ne opravdava potez ruskog igrača i svi su složni da je zaslužio kaznu i da to nije nešto što sme da se dešava. Međutim, većina ljudi se slaže da je ovakva kazna prestroga i da su organizatori turnira mogli da nađu drugi način da reaguju. Isto misli i Aleksander Bublik, čovek koji je tako prošao u finale turnira gde ga čeka Ugo Imber.

 

– Više bih voleo da sam izgubio, nego što sam dobio meč na ovakav način. Mogli smo da odigramo jedan od najboljih naših mečeva pred punim tribinama u Dubaiju. Šteta je što se ovako završilo – rekao je Bublik na konferenciji za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter