Izvor: Kurir
10.02.2024 u 10:52
0

SFEROPULOS OSUO RAFALNU PALJBU PO SUDIJAMA: Trener crveno-belih ne može da dođe sebi nakon poraza

Košarkaši Crvene zvezde su u Beogradu, u 26.kolu Evrolige, izgubili od Žalgirisa sa 93:91 (23:22, 22:23, 23:20, 25:26) i izgubili su gotovo sve šanse da uđu u doigravanje za plej-of.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo utiske posle poraza.

-Bila je tesna utakmica, balansirana sa obe strane. Niko nije mogao da dođe do značajnije prednosti. Mali detalji su odlučili utakmicu i to se upravo desilo. Mislim da su se naši igrači borili i ostavili srce na terenu za pobedu. Na kraju su poslednjih četiri-pet minuta odlučila meč. Igrali smo bez dva bitnih plejmejkera. Bilo je teško da ispratimo utakmicu ofanzivno i defanzivno. Oni dosta pomažu. Veoma je bitno da se napomene dobar performans Jaga Dos Santosa, ali nismo imali Miloša Teodosića i Nikolu Topića- rekao je trener Zvezde, a osvrnuo se i na suđenje.

Beograd, 1. novembra 2023.- Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos, pred utakmicu protiv Bajerna u šestom kolu Evrolige, rekao je da je zadovoljan kvalitetom ekipe i istakao da klub nije na tržištu, uprkos najavama pojedinih medija. FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ/ nr

-Nikada ne komentarišem sudijske odluke, jer ako budem, biću kažnjen. Ako je cela Arena je videla isto, ako 20.000 ljudi vidi istu stvar – oni sigurno ne greše- zaključio je Sferopulos.

ZVEZDA OŠTEĆENA PROTIV ŽALGIRISA: Crveno-beli kivni na propust sudija!

Zvezda sada ima 10 pobeda i 16 poraza, a da bi mogla da se nada osvajanju desetog mesta, poslednjem koje vodi u doigravanje, morala bi da dobije sedam od preostalih osam utakmica, što deluje kao nemoguća misija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter