Izvor: BSC HAPPY/KURIR
25.11.2023 u 14:31
0

DOŽIVELA ISTO: Teniserka zagrmela zbog onoga što je Novak prošao u Malagi!

Najbolji teniser ikada Novak Đoković susreo se juče sa vrlo neprijatnom situacijom, pošto je od njega traženo da uradi doping kontrolu neposredno pre početka meča, što je skandalozan tretman prema srpskom asu.

Povodom celokupne situacije oglasila se i nekadašnja ruska teniserka, Natalija Vihljanceva, koja tvrdi da je imala isti tretman.

„NOVAK JE KRAJ LAVOVA“: Beker nahvalio Đokovića i uporedio ga sa Mesijem i Lebronom

Natalija se oglasila na Tviteru i objasnila da joj se to dogodilo pre pet godina, na turniru u Sankt Peterburgu.

Sećam se na turniru u Sankt Peterburgu 2018. godine pre mog meča, kontrolori za doping došli su u moju sobu u šest ujutru. Probala sam da im objasnim da je to dan meča i da ne smeju da me ometaju pre meča, ali sam odradila test. Supervizor mi je rekao da je to protiv pravila – napisala je Natalija na Tviteru.

Podsetimo, Nataliju smo poslednji put na terenu gledali u avgustu prošle godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter