Izvor: Alo.rs
29.09.2023 u 20:37
0

DUŠKO IVANOVIĆ PRED OTVARANJE SEZONE: „Čeka nas težak posao“

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušako Ivanović izjavio je za klupski sajt, da je gostovanje ekipi Igokee težak početak sezone za njegov tim.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova gostuju ekipi Igokee u prvom kolu ABA regionalne lige.

– Gostovanje Igokei je težak početak sezone u ABA ligi protiv ekipe koja je odlično formirana sa iskusnim i dobrim igračima. Tim koji je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim spot ap šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi, i čeka nas težak posao – istakao je Ivanović.

SKANDAL KAKAV KOŠARKAŠKI SVET NE PAMTI: Makabi bez borbe prošao u finale – i to zbog navijača!

Kapiten crveno-belih Branko Lazić dodaje da Igokea ima par iskusnih pojedinaca koji su osnova tima.

– Gostovanje Igokei nikada nije bila laka utakmica, posebno sada u okolnostima kada se postepeno uigravamo i kada će nam biti potrebno vreme da budemo na nivou na kome želimo. Igokea je sastavila vrlo dobru ekipu u kojoj je puno iskusnih kvalitetnih igrača, na svakoj poziciji imaju dobra rešenja i nema sumnje da nas čeka teška utakmica – zaključio je Lazić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter