Izvor: BSC happy portal
23.06.2023 u 13:46
0

EKSLUZIVNO: Ekipa BSC Happy portala na treningu NOVAKA ĐOKOVIĆA! (FOTO)

Nakon završetka treninga, Novak je strpiljivo pozirao, slikajući se sa fanovima.

Odavno je ušao u anale svetskog tenisa, a u nedelju 11. juna u Parizu je Novak Đoković ugravirao 23. grend slem titulu za tenisku večnost. Nakon toga, Đoković je otišao na zasluženi
predah

NOVAKOV USPEH TEŠKO PAO ČUVENOM TENISERU Nadalovih 14 titula na Rolan Garosu je teže od Đokovićeva 23 grend slema

Novak Đoković sa svojom porodicom uživa na crnogorskom primorju, ali uprkos tome, on pronalazi vremena za treninge.

Ušuškan u bokokotorskom zalivu na obali Jadranskog mora, luksuzan rizort je pravi raj za hedoniste, među kojima se ovog puta našla i porodica Đoković.

BSC Happy portal

 

Janko Tipsarević i njegova kompanija su ostvarili saradnju sa ovim rizortom, te je tu ponikao i teniski klub- mesto koje nudi vrhunsko iskustvo, treninge i uzbudljive događaje.

Upravo na tom teniskom terenu, naša ekipa je videla najboljeg svetskog tenisera- Novaka Đokovića, kako marljivo trenira.

Znatiželjni pogledi su bili svuda oko njega, te su okupljeni sa blizine mogli da posmatraju najboljeg srpskog sportistu svih vremena kako trenira.

BSC Happy portal

U jednom trenutku, Đoković je čak zaigrao tenis i sa svojim sinom Stefanom.

Mali Stefan će u oktobru ove godine napuniti 9 godina i Novak je ranije govorio da neće svoju decu forsirati da se bave tenisom, odnosno, da će im dopustiti da sami zavole taj sport- ako im se sviđa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter