Izvor: Kurir.rs
07.01.2024 u 10:40
0

EVO GDE SE TRENUTNO NALAZI: Nadal ODUSTAO od Australijan opena!

Španski teniser Rafael Nadal odustao je od učešća na Australijan openu zbog problema sa povredom.

ZBOG OVOGA JE NOLE NAJVEĆI! Đoković poslao poruku Nadalu o kojoj ceo svet bruji

„Zdravo svima, tokom mog poslednjeg meča u Brizbejnu imao sam mali problem sa mišićem koji me je, kao što znate, zabrinuo. Kad sam stigao u Melburn, imao sam priliku da uradim magnetnu rezonancu i mikro posekotinu na mišiću, ne na istom delu gde sam imao povredu i to je dobra vest. Trenutno nisam spreman da se takmičim na najvišem nivou u mečevima na tri dobijena seta. Letim nazad u Španiju, da se lečim i odmorim“, napisao je Nadal na društvenim mrežama.

Španac je izrazio žaljenje što neće igrati u Melburnu i zahvalio se svima na ogromnoj podršci.

„Naporno sam radio tokom godine za ovaj povratak i kao što sam uvek spominjao moj cilj je da za tri meseca budem na svom najboljem nivou. U okviru ovih tužnih vesti za mene što nisam u mogućnosti da igram pred neverovatnom publikom u Melburnu, ovo nije toliko loša vest i svi ostajemo pozitivni u pogledu evolucije u ovoj sezoni. Zaista sam želeo da igram ovde u Australiji i imao sam priliku da odigram nekoliko mečeva koji su me učinili srećnim i pozitivnim. Hvala svima na podršci i vidimo se uskoro“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter