Izvor: Kurir.rs
28.06.2023 u 13:19
0

EVO KOLIKO ĆE NOVCA DOBITI GEORGINA, AKO JE OSTAVI RONALDO: Od cifre će vam se zavrteti u glavi

Kristijano Ronaldo poznat je kao proračunat čovek, koji sve vezano za svoj život voli da „stavi na papir“ i overi sa advokatom u sudu.

RONALDOVA DECA DOBILA BATINE U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Kristijanova izabranica progovorila o svemu

Prema pisanju pojedinih medija iz Španije, Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez potpisali su sporazum u slučaju kraha njihove ljubavne veze.

Ronaldo će Georgini pokloniti kuću u Madridu i plaćaće doživotno 100.000 evra mesečno za život u slučaju rastanka. Par je potpisao ugovor koji je pripremio agent fudbalera Žorž Mendeš.

TV stanica iy Portugala „Guia“ nedavno je objavila detalje ugovora. Dokument je navodno potpisan 2017. godine kada je Georgina bila trudna sa njihovom najstarijom ćerkom Alanom Martinom.

Takođe se napominje da su uslovi ugovora promenjeni nakon smrti jednog od novorođenih blizanaca u junu prošle godine.

Kristijano Ronaldo i Georgina letuju na Sardiniji sa decom, a izabranica jednog od najboljih fudbalera na svetu, danima na društvenim mrežama objavljuje zanimljive fotografije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter