Izvor: blic.rs
04.01.2020 u 21:57
0

SRPSKI DEFANZIVA META BARSE Njega sele na Nou Kamp

FK Barselona sprema veliku rekonstrukciju igračkog kadra, a prema pisanju španskih medija među glavnim metama je i srpski defanzivac. I to već ove zime!

Naime, srpski reprezentativac Nikola Milenković jedan je od trojice fudbalera koje će Barselona pokušati da angažuje ove zime. “Marka” piše da je popularni Bleki viđen kao idealna zamjena za Samjuela Umtitija koji je pred vratima Premijer lige, dok su druga dvojica Andreas Kristensen iz Čelsija i Dijego Karlos iz Sevilje.

Takođe, Barsa uveliko radi na transfer planovima za leto. Pogotovo na zameni za Luisa Suareza, a izbor je pao na Lautara Martineza. Napadač Intera je iza sebe imao sjajnu 2019. godinu i nalazi se na meti nekoliko evropskih velikana.

Dani Olmo iz Dinama je, takođe, viđen na leto na Nou Kampu. Pogotovo posle informacije da je Barsa stopirala pregovore zbog ponašanja igrača i njegovog menadžera, mada se u tekstu španskih medija pominje sličan scenario kao sa Frenkijem De Jongom. A to je da Olmo do leta ostane na pozajmici u Zagrebu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter