Izvor: Tanjug
25.12.2022 u 20:36
0

AKO NEĆE FRANCUZI HOĆE BRAZILCI Fudbalski trener Zinedin Zidan glavni je kandidat za Titeovog naslednika na klupi „karioka“!

Francuski fudbalski stručnjak Zinedin Zidan glavni je kandidat za novog selektora Brazila, prenosi „L’ Ekip“.

Fudbalska reprezentacija Brazila je ostala bez selektora po završetku Svetskog prvenstva u Kataru. Tadašnji selektor Brazila Tite podneo je ostavku, pošto je njegova reprezentacija eliminisana u četvrtfinalu Mundijala u Kataru od Hrvatske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ekip“ tvrdi da Brazilska fudbalska konfederacija (CBF) želi stranca na mestu selektora, a prvi izbor bio je Italijan Karlo Anćeloti. Međutim, Italijan ne želi da napusti klupu madridskog Reala.

„Čelnici CBF smatraju da je Zidan idealan kandidat za klupu reprezentacije, koja nije ispunila očekivanja na Mundijalu u Kataru.

Oni su impresionirani Zidanovim rezultatima u prethodnom periodu.

Žoze Murinjo odbio je klupu Portugala: Kao kandidati u trci za selektora pominju se još: Rui Žorž, Luis Enrike i Zinedin Zidan!

Francuski trener je favorit za selektora pošto je od 2021. godine bez angažmana kada je napustio Real“, navodi francuski list. „L’ Ekip“ podseća da je Zidan trebalo od 2023. da preuzme selekciju Francuske. Međutim, čelnici Fudbalskog saveza Francuske (FFF) odlučili su da ponude novi ugovor aktuelnom selektoru Didijeu Dešanpu pošto su „trikolori“ postali vicešampioni sveta na SP u Kataru.

Zidan (50) je vodio Real Madrid od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine i sa španskim klubom osvojio je 11 trofeja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter