Izvor:
30.06.2017 u 16:19
0

BIVŠI IGRAČ VOŽDOVCA PREŠAO U LACIO ZA 6,5 MILIONA EVRA!

Nekadašnji fudbaler Voždovca Adam Marušić karijeru nastavlja u Laciju koji će platiti obeštećenje od 6,5 miliona evra belgijskom Ostendeu.

Rođeni Beograđanin, koji je izabrao da igra za reprezentaciju Crne Gore, doputovao je danas u Rim na lekarske preglede i potpis petogodišnjeg ugovora sa klubom za koji nastupaju srpski fudbaleri Dušan Basta, Sergej Milinković-Savić i Filip Ðorđević.

"Došao sam u veliki klub, osećam se odlično. Nadam se da ću odigrati što više utakmica i pomoći ekipi. Napred Lacio", rekao je Marušić italijanskim novinarima na aerodromu u Rimu.

Marušić može da pokriva celu desnu stranu, prošao je omladinsku školu Partizana i Voždovca i četiri sezone igrao za prvi tim "zmajeva", pre odlaska u Belgiju gde je bio član Kortrajka i Ostendea.

Za selekciju Crne Gore zabeležio je 15 utakmica.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter