Izvor: Informer
26.04.2024 u 18:26
0

BUKARI NEMA DILEMU: Najbolji smo, idemo ka duploj kruni!

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari (25) istakao je da su dva trijumfa nad „večitim“ rivalom Partizanom u svega četiri dana pokazatelj zašto je njegova ekipa najbolja u okviru Superlige Srbije.

Pred meč protiv Vojvodine u Novom Sadu u nedelju (17.30, Arena 1 premijum ), napadač crveno-belih izneo je utiske sa poslednja dva derbija protiv ekipe Igora Duljaja u domaćem prvenstvu i u Kupu Srbije.

– Izuzetno sam zadovoljan rezultatima u prethodnom periodu. Veoma je teško pobediti istog protivnika u samo četiri dana, a još kada se radi o najvećem rivalu, onda je to dodatno otežavajuća okolnost. Odigrali smo dva odlična meča i trijumfovali na oba duela. Pokazali smo da smo najbolji, kada je to najpotrebnije, kao i da hrabro idemo ka novoj duploj kruni – započeo je priču Bukari za klupski sajt.

EPSKA BRUKA SRPSKE KOŠARKE: Zvezdini klinci izgubili od Barselone sa NESTVARNIH 104 poena razlike!

Do kraja ove sezone će klub iz Ljutice Bogdana odigrati još dva meča sa „Lalama“, sad u nedelju i još jedan u finalu Kupa Srbije 23. maja u Loznici.

– Već u nedelju nas očekuje meč sa Vojvodinom, sa kojom ćemo se sastati i u završnici Kupa Srbije. Upravo činjenica da se nalaze u finalu govori da je reč o sjajnoj ekipi, koja ima kvalitetne pojedince. Podigli su se u prethodnom periodu i sada beleže odlične rezultate. Očekujem zanimljivu utakmicu, kao što su bile sve do sada u plej-ofu – dodaje on.

Siguran je Bukari u veliku podršku „delija“ na gostovanju u Novom Sadu.

– Najlepše je igrati na Marakani, ali je olakšavajuća okolnost kod gostovanja to što znamo da ćemo uvek imati podršku naših navijača. Siguran sam da će tako biti i u nedelju. Zvezdaši će imati priliku da uživaju u atraktivnom fudbalu. Verujem da će biti i lep dan, te da neće propustiti priliku da nas podrže i na gostujućem terenu. Potrudićemo se da ih obradujemo novim golovima, kao i da se za još jedan korak približimo osvajanju prvenstva – podvukao je Bukari.

Kada je reč o domaćem šampionatu, crveno-beli zauzimaju lidersku poziciju na tabeli Superlige Srbije sa 80 bodova, deset više od kluba iz Humske koji je odmah iza nje.

Sa druge strane, izabranici Vladana Milojevića su se nakon pobede nad Partizanom plasirali u finale Kupa Srbije, gde ih za trofej očekuje duel sa Novosađanima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter