Izvor: Arenasport.com
10.07.2023 u 12:32
0

ČELSI ZAINTERESOVAN ZA DIBALU: Poketino želi zemljaka u svom timu, Tijago Silva zadužen za „nagovaranje“

Menadžer Čelsija, Maurisio Poketino, zainteresovan je za napadača Rome i argentinskog reprezentativca Paula Dibalu, prenose britanski mediji.

Dibala je prošle godine stigao u Romu iz Juventusa, a za rimski klub odigrao je 38 utakmica i postigao je 18 golova. Poketino smatra da bi argentinski napadač bio pojačanje za tim sa „Stamford bridža“ zbog kvaliteta i iskustva koje poseduje.

ČELSI ZAINTERESOVAN ZA DIBALU: Poketino želi zemljaka u svom timu, Tijago Silva zadužen za „nagovaranje“

Britanski mediji navode da je fudbaler Čelsija, Tijago Silva, veliki prijatelj sa Dibalom:

„Pitao sam Dibalu da li dolazi u Čelsi, ali on nije hteo ništa da mi odgovori. On je vrhunski igrač, nagovaram ga da dođe u naš klub. Bila bi velika stvar da potpiše za Čelsi“, izjavio je Silva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter