Izvor: Kurir
05.01.2024 u 22:47
0

ČELSI RAZBIJA SEF ZA PROBLEMATIČNOG FUDBALERA: Milioneri iz Londona nastavljaju da troše NEMILICE, na meti im SUSPENDOVANI igrač!

Prebogati londonski Čelsi ne prestaje da bukvalno rasipa novac.

Čelsi sada želi da naparavi nestvaran transfer od čak 170 miliona evra za napadača Brentforda Ivana Tonija.

Toni je prošle sezone igrao fantastično, te je na 35 mečeva postigao 21 pogodak.

Međutim nakon toga sledi košmar.

Sjajni napadač je dospeo u žižu javnosti je upao prošle godine kada je uhvaćen i optužen zbog klađenja.

Propustio je osam meseci Premijer lige, a kazna mu ističe 17. januara, pa se očekuje njegov povratak protiv Netingem Foresta.

Brentford ne želi da čuje za ponudu manju od 120 miliona evra, a Čelsi je uz sve bonuse spreman da pošalje ponudu koja bi mogla da dostigne cifru od 170 milina,pišu mediji na ostrvu.

Klub sa „Stamford Bridža“ je prethodne i ove godine potrošio preko milijardu evra na sva pojačanja, a doveli su čak 27 igrača. Ipak, to nije bilo dovoljno da se napravi neki rezultat, naprotiv.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter