Izvor: sportal.rs
07.08.2023 u 12:14
1

JEDAN ČOVEK UGASIO NADU: Srbinu propada MEGATRANSFER zbog jednog čoveka

Transfer Dušana Vlahovića iz Juventusa u Čelsi delovao je kao gotova stvar, ali je sada došlo do obrta - Srbin neće karijeru nastaviti na Stamford Bridžu. Kako javljaju mediji, menadžer Maurisio Poketino nije dao zeleno svetlo za dolazak Vlahovića jer nije uveren da mu  je Dušan potreban. 

Transfer Dušana Vlahovića iz Juventusa u Čelsi delovao je kao gotova stvar, ali je sada došlo do obrta – Srbin neće karijeru nastaviti na Stamford Bridžu. Kako javljaju mediji, menadžer Maurisio Poketino nije dao zeleno svetlo za dolazak Vlahovića jer nije uveren da mu  je Dušan potreban.
SENZACIJA: Luka Jović u Zvezdi za ligu šampiona?
Argentinac na raspolaganju već ima veliki broj fudbalera ofanzivnih karakteristika i nije siguran da bi se Dušan uklopio.
Zbog toga je srpski reprezentivac bliži ostanku u Torinu, nego odlasku u Čelsi. Mnogi su njegovu proslavu gola protiv Real Madrida okarakterisali upravo kao želju da i naredne sezone bude deo Stare dame, čiji je veliki navijač.
Vlahović od janura 2022. član Juventusa. Stigao je iz Fjorentine za 81.600.000 evra i očekivalo se da će bude predvodnik Bjankonera dugi niz godina. Ipak, u dosadašnjem delu karijere ne ide baš sve tako bajno. Uticale su na to i povrede zbog kojih je 23-godišnji igrač propustio 13 utakmica prošle sezone. Na preostalih 27 je dao 10 golova.Srpski golgeter.

 

Dušan Vlahović i dalje je glavna tema na Apeninima. Jeste dao gol Real Madridu u pobedi Juventusa (3:1), ali više od toga se pričalo o njegovoj proslavi i poruci čelnicima kluba.
Vlahović je u samom finišu overio trijumf Juvea i na interesantan način slavio gol, podižući sopstveni dres, što je protumačeno da želi da ostane u Torinu u trenucima dok se nedeljama piše o izlaznom transferu, najviše u Čelsi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JEDAN ČOVEK UGASIO NADU: Srbinu propada MEGATRANSFER zbog jednog čoveka”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter