Izvor: TELEGRAF
08.03.2024 u 22:50
1

ARAMANI ODUŠEVLJEN VLAHOVIĆEM: Evo šta nosi Dušan i koliko košta

Srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović gost je utakmici Partizana i Olimpije Milana, a naleteo je na jednog od domaćina ovog događaja – Đorđa Armanija.

Kreator jednog od najluksuznijeg brenda „Armani“ ima 89 godina i pasionirani je ljubitelj košarke, pa je neretko na utakmicama svog tima Olimpije iz Milana.

Sada je naleteo na srpskog fudbalera i srdačno se pozdravio sa njim, te je u interakciji pokazao na Dušanovu majicu i jaknu, nakon čega su se obojica nasmejali.

Ono što je interesantno je da odeća koju je Dušan nosio dizajnerskog brenda po nazivu „Botega Veneta„, kako majica, tako i jakna preko majice.

Majica vredi čak 1.000 evra, dok jakna preko vredi 1.400 evra, a to je samo gornji deo njegovog autfita. Deluje da je potpuno jasno čemu se Đorđo oduševio.

Milano je grad mode, a Vlahović nije propustio priliku da isprati tim koji voli i to sa stilom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ARAMANI ODUŠEVLJEN VLAHOVIĆEM: Evo šta nosi Dušan i koliko košta”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter