Izvor: BSC HAPPY/ALO
14.08.2023 u 09:44
0

PAO NOVI REKORD Čelsi se bliži milijardi

Arsenal držao rekord svega dve nedelje...

Nije dugo Deklan Rajs potrajao na listi najplaćenijih transfera. Nakon samo petnaestak dana, Čelsi je rešio da odreši kesu, i plati Brajtonu 132.000.000 evra za Moizesa Kaiseda i tako ih načini transfer maherima.

Pre samo šest meseci mogli su ga dovesti velikani Premijer lige za gotovo pa duplo manje novca, ali Čelsi i Arsenal u tom momentu procenili su da im je to mnogo novca za reprezentativca Ekvadora.

Već se Brajton ogrebao o Čelsijevu maničnu potrošnju, prošle godine su im prodali Kukurelju (oko 60 miliona), Kaisado ove godine neće igrati Evropu, pošto londonski „plavci“ nisu uspeli da se plasiraju u istu, ali po potrošnji bi se reklo da nemaju nameru da to ponove i naredne godine.

ČELSI SPREMA VELIKU TRANSFER BOMBU: Nejmar bi mogao da dođe na „Stamford bridž“

Čelsi je za nešto više od godinu dana potrošio gotovo milijardu evra na pojačanja, a pitanje je samo ko je i koliko će koštati sledeće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter