Izvor: Arenasport.com
14.07.2023 u 13:13
0

ČELSI SPREMA VELIKU TRANSFER BOMBU: Nejmar bi mogao da dođe na „Stamford bridž“

Fudbalski klub Čelsi spreman je da pošalje prvu ponudu Pari Sen Žermenu za brazilskog reprezentativca Nejmara, prenosi list Parizijen.

Francuski mediji ne navode koliko bi Čelsi novca izdvojio za ovaj transfer, ali podsećaju da je Nejmar nezadovoljan statusom u šampionu Francuske.

UEFA je, izgleda, POBEDILA: Juventus se odrekao Superlige Evrope, Barsa i Real ostali sami

Brazilac želi da napusti PSŽ, ali rukovodstvo „svetaca“ još nije odlučilo da li će da zadrži Nejmara ili će ga staviti na transfer listu.

On ima ugovor sa šampionom Francuske do juna 2025. godine. Transfermartk procenjuje vrednost Nejmara na 60 miliona evra. Brazilski fudbaler u klubu iz Pariza godišnje zarađuje nešto više od 40 miliona evra.

Nejmar (31) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Barselone, a za klub iz Pariza je odigrao 173 meča i postigao 118 golova uz 77 asistencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter