Izvor:
10.12.2017 u 22:15
0

CRNO-BELI PONOVO PROSULI BODOVE, GROBARI TRAŽE OSTAVKU ĐUKIĆA: Napredak posle Zvezde pobedio i Partizan! (VIDEO)

Fudbaleri Napretka pobedili su Partizan sa 2:1 na svom stadionu u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Iako je teren bio u očajnom stanju, fudbaleri obe ekipe su odigrali dobru utakmicu, pa smo videli mnogo šansi na obe strane.

Ipak, u takvom odnosu snaga na terenu, bolje su se snašli domaći igrači i iskoristili dve svoje šanse, dok su crno-beli bili precizni samo jednom sa bele tačke.

Golove za domaćina su postigli Vukanović u 34. i Đerić u 54. minutu, dok je sa bele tačke bio precizan Jevtović u 60. minutu.

21. kolo se zatvara utakmicom Crvene zvezde i Borca iz Čačka na Marakni od 16:30h, u kojoj crveno-beli mogu da se odvoje na 9 bodova prednosti u odnosu na Partizan ukoliko pobede.

Pogledajte golove sa ove utakmice:

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter