Izvor: Telegraf
06.12.2021 u 14:45
0

Dejan Stanković ostaje u Zvezdi!

Iako se činilo da bi mogao da napusti Crvenu zvezdu  na kraju jesenjeg dela sezone, Dejan Stanković je odlučio da ostane trener najtrofejnijeg srpskog kluba!

Ovu vest potvrdili su  sa Marakane, a kao odgovor na konkretnu ponudu koju jej Stanković imao od člana Serije A Sampdorije. Nije isključeno da je na odluklu uticalo i  hapšenje prvog čoveka tima iz Đakovice u ponedeljak.

Ono što je sigurno jeste to da će Stanković biti u Zveztdi do leta, jer ima veliku želju da osvoji još jednu titulu. Takođe, tu je i motiv igranja u Evbropi na proleće, odnosno mogućnost da se konačno napravi korak više i ode u osminu finala Lige Evrope ili Lige Konferencija.

Podsetimo, Zvezda u četvrtak igra protiv Brage i u slučlaju pobede bića prva u grupi i ide direktno u osminu finala. Tamo će i ako ne izgubi, a Midtjiland ne savlada Ludogorec, dok drugo mesto donosi 1/16 finala LE. Treće Zvezdu vodi u 1/16 finala LK.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter