Izvor: Novosti.rs
12.07.2023 u 08:41
0

DUŠAN TADIĆ NA VELIKOJ PREKRETNICI: Menja crveno-beli dres za crno-beli?

AJAKS uskoro počinje pripreme za novu sezonu, ali je veliko pitanje da li će se na početku tih priprema pojaviti kapitenb "kopljanika" Dušan Tadić. Lider ekipe iz Amsterdama koja je minule sezone ostala bez ijednog trofeja se, prema tvrdnji holandskih medija, nalazi na velikoj prekretnici u svojoj bogatoj karijeri.

Naime, Bešiktaš iz Istanbula je poslao više nego konkretnu ponudu Ajaksu i želeo bi da u svojim redovima vidi kapitena reprezentacije Srbije. Međutim, Turci žele da se ceo transfer odradi prema njihovim uslovima koji nikako nisu po volji slavnom holandskom klubu, jer Bešiktaš traži da Tadić bude slobodan igrač i da raskine ugovor sa Ajaksom koji važi do juna sledeće godine.

GEST KOJI ĆE SRBIN ZAUVEK PAMTITI Račić zatražio Mesijev dres, potez Argentinca pamtiće čitav život

Osim toga, opšte je poznata stvar da Ajaks vidi Tadića kao višegodišnji budući poslovni ili stručni projekat u klubu, jer su mu odavno ponudili posao u nekom od omladinskih timova ubedljivo najbolje evropske fudbalske akademije, ili posao u administraciji na nekoj od važnijih funkcija.

Ostaje ovih dana da se vidi da li je 35-godišnji as odlučio da karijeru nastavi u jakasu ili će imati mogućnost da se na kratko oprosti od Ajaksa i ode među crno-bele sa Bosfora. Osim Bešiktaša, za Tadića je ovog leta bio zainteresovan i atinski Panatinaikos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter