Izvor: BSC HAPPY
22.03.2023 u 08:30
0

DŽAKA u čudu jer se o njemu pišu NEGATIVNE STVARI! Pričao o meču sa Srbijom u Kataru!

Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pričao je o Srbiji i takozvanom Kosovu.

Fudbalska reprezentacija Švajcarske nedavno je objavila dokumentarni film pod nazivom „The Pressure Game“, a tema je njihov odlazak na Svetsko prvenstvo u Katar. 

Naravno, razgovarali su i sa kapitenom Granitom Džakom, koji je govorio o dvojnom državljanstvu i svojoj pripadnosti tzv. Kosovu.

 Ponosan sam što igram za Švajcarsku, ali moje poreklo i moj krv je tzv. Kosovo. Ne razumem zašto se o meni pišu samo negativne stvari – rekao je Džaka.

On se osvrnuo i na meč sa Srbijom u 3. kolu grupne faze Svetskog prvenstva, kada je, kao i tokom šampionata u Rusiji, provocirai srpske fudbalere.

Postavio sam sebi cilj da ostanem pozitivan na terenu. Onda se desi nešto loše i opet sam „nestao“ – poručio je Džaka, koji je tokom meča sa Orlovima napravio skandal, hvatao se za međunožje i  provokacirao sa prezimenom teroriste Jašarija.

Švajcarska će igrati 25. marta sa Belorusijom u Novom Sadu, a tri dana kasnije dočekaće Izrael u Ženevi. Evropska fudbalska unija (UEFA) donela je prošle godine odluku da Belorusija kao domaćin ne može da igra na svom terenu zbog rata u Ukrajini. Švajcarci su potvrdili da Đerdan Šaćiri i Gregor Kobel zbog povreda neće igrati na startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, tako da ne dolaze u Beograd.

Žreb četvrtfinala Kupa Srbije biće održan 30. marta u Beogradu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter