Izvor: BSC Happy/Kurir
26.07.2023 u 17:02
0

FJORENTINA STIGLA U BEOGRAD! Italijani sleteli u Srbiju, navijači dočekali Jovića i Milenkovića!

Fudbaleri Fjorentine stigli su u Beograd, specijalnim letom "Air Serbia" iz Firence.

Sada je sve spremno za spektakl sa Crvenom zvezdom koji je planiran za večeras na stadionu „Rajko Mitić“ od 20.00 časova.

Oko 11.00 sati letelica se spustila na pistu aerodroma „Nikola Tesla“, a po izlasku iz aerodromske zgrade brojni ljubitelji fudbala i navijači Crvene zvezde fotografisali su se sa Lukom Jovićem, dok je njegov saigrač Nikola Milenković dosetkama i smehom sve komentarisao.

Ekspedicija fudbalera iz Firence smeštena je u hotelu „Radison“ odakle će krenuti na utakmicu. FK Crvena zvezda očekuje da stadion bude dobro popunjen, odnosno da na tribinama bude više od 30.000 ljudi.

LIGA KONFERENCIJA: Fjorentina, Bazel i Leh u osmini finala! (FOTO)

Trener Fjorentine Vinčenco Italijano u Beograd je poveo 25 igrača, a to su: Amatuči, Biragi, Bonaventura, Brekalo, Kastrovili, Čerofolini, Komuco, Dodo, Dankan, Ikone, Jović, Kajode, Kokorin, Kouame, Mandragora, Martineli, Kvarta, Kabral, Milenković, Munteanu, Parizi, Artur, Ranijeri, Sabiri i Teračijano.

FK Crvena zvezda predstaviće večeras protiv Fjorentine novi dres, za sezonu 2023/2024.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter