Izvor: BSC HAPPY
26.07.2023 u 20:00
0

ZVEZDA PONIZILA FIORENTINU! Dominacija kakvu ne pamti Marakana kao dokaz da je srpski šampion spreman za najjače rivale

Crvena zvezda će odmeriti snage sa italijanskom Fjorentinom u okviru generalne probe pred početak prvenstva u sredu, 26. jula, od 20 časova na stadionu “Rajko Mitić”, a dešavanja sa ovog meča pratite uživo na BSC HAPPY.

ZVEZDA – FIORENTINA 5:0

KRAJ

87′ Zicer brani Popović. Kabral je došao u situaciju jedan na jedan sa golmanom Zvezde, koji je sjajno reagovao i sprečio pogodak.

78′ Nedeljković opasno preti. Zvezda je kreirala lepu akciju u kojoj je Kangva odlično prosledio loptu za Nedeljkovića na desni bok, ali je mladi bek gađao pored dalje stative.

71′ Još izmena. Umesto Mijailovića i Stamenića u igri su Ado i Nikolić.

68′ Siguran Popović. Kabral je neugodno šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Popović pokazao da je koncentrisan i bez problema ukrotio loptu.

60′ Bahar menja ceo tim. Šansu dobijaju „klinci“ Jovan Mijatović, Stefan Leković, Vladimir Lučić, Jovan Šljivić, Irakli Azarov, a među stative će i golman Zoran Popović.

53′ Bukari u šansi. Kraso se oslobodio Milenkovića i proigrao Bukarija, koji se nameštao na nekih desetak metara i tražio poziciju za udarac, ali je na kraju izblokiran.

50′ Još jednom odličan Glazer. Kuame je izbio pred golmana Zvezde i šutirao snažno, ali je Izraelac refleksnom intervencijom sprečio gol.

46′ Dve promene u Zvezdi. Na terenu su Uroš Spajić i Kosta Nedeljković umesto Pitera Olajinke i Miloša Degeneka. Došlo je tako do pomeranja u timu, sada će Bukari biti uz Krasoa najistureniji, a Nedeljković ide na njegovo mesto desnog krila. Kod Fjorentine na terenu je Nikola Milenković, dok je neprimetni Luka Jović izašao iz igre.

Počelo je drugo poluvreme.

36′ Stativa Krasoa! Šteta što nije krunisana golom sjajna akcija u kojoj su učestvovali Kangva i Bukari.

34′ Još jedna šansa za Zvezdu. Olajinka je pobegao i izbio sam pred Teraćijana, ali je šutirao pravo u golmana Viole. U nastavku akcije, ni Mitrović nije uspeo da pogodi.

30′ Sjajni Glazer. Dominiraju napadači Zvzede, ali i Glazer za sada brani fenomenalno. Zaustavio je Izraelac nekoliko opasnih pokušaja Viole i sačuvao svoju mrežu.

27′ GOOOOOL! Puče petarda na Marakani! Zvezda vodi sa 5:0, golom Osmana Bukarija iz penala koji je sam iznudio. Pobegao je brzonogi Ganijac odbrani Viole, dobio pravovremeni pas od Krasoa, a zatim pao u duelu sa Teraćijanom. Namestio je loptu na „kreč“ i rutinski pogodio.

23′ GOOOOOL! Zvezda dolazi do 4:0, ponovo je strelac Olajinka. Ivanić je centrirao u padu sa desne strane na drugu stativu, Mitrović nije dobro zahvatio loptu, ali se ispostavilo da je time samo asistirao Olajinki, koji je iz peterca realizovao zicer i doneo crveno-belima neverovatnu prednost.

20′ Nova šansa za Violu. Posle pasa kroz sredinu, Kangva je praktično asistirao Mandragori, ovaj šutirao iz šesnaesterca direktno u Glazera.

17′ Nešto i od Fjorentine. Uspeli su Italijani da se „opasulje“ posle nestvarnog početka meča i zaostatka od 3:0. Biragi je iz slobodnog udarca poslao nezgodnu loptu, Glazer ju je izbacio u korner.

14′ GOOOOOL! Zvezda vodi sa 3:0, pogodio je Mirko Ivanić. Lopta je stigla do Olajinke na levoj strani, ovaj proigrao Ivanića, koji je sa 15 metara iz okreta poslao loptu u bliži ugao. Nestvaran početak Zvezde. 

9′ GOOOOOL! Crvena zvezda vodi sa 1:0, strelac je Piter Olajinka. Ponovo je visok presing urodio plodom, Olajinka je oduzeo loptu neopreznom Martinesu Kvarti, izbio sam pred gol i iz prve pogodio mrežu.

Sastavi

Zvezda: Glazer, Degenek, Mijailović, Rodić, Kangva, Stamenić, Mitrović, Bukari, Ivanić, Olajinka, Kraso.

Fjorentina: Taračiano, Dos Santos, Martines, Ranijeri, Biragi, Mandragora, Dankan, Bonaventura, Sabiri, Ikone, Jović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter