Izvor: Tanjug
13.12.2022 u 22:06
0

Francuski fudbaler Kilijan Mbape otkriva: Želim da imam karijeru kao Ronaldo, kasno je za mene da izgradim karijeru kao Mesi!

Fudbaler Pari Sen Žermena i francuski reprezentativac Kilijan Mbape priznao je da bi voleo da ima igračku karijeru kao Portugalac Kristijano Ronaldo, prenose francuski mediji.

Mbape je trenutno najbolji strelac na Svetskom prvenstvu u Kataru sa pet postignutih golova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Francuski mediji tvrde da će fudbaler PSŽ-a da bude proglašen za najboljeg igrača ako „trikolori“ odbrane titulu na Mundijalu. Novinari su pitali Mbapea da li misli da će da ima karijeru kao Argentinac Lionel Mesi.

„Želim da imam karijeru kao Ronaldo, jer je nemoguće da imitiram Mesija. Kasno je za mene da izgradim karijeru kao Mesi“, rekao je Mbape.

Fudbaler Kristijano Ronaldo ipak igra za Portugal na Evropskom prvenstvu 2024. godine? Navodno traži smenu selektora Santoša!

On će predvoditi Francusku u sutrašnjem polufinalu Mundijala protiv Maroka. U prvom polufinalu SP večeras će igrati Argentina i Hrvatska.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter