Izvor: Kurir.rs
02.12.2020 u 13:07
0

FUDBALERI SA BANOVOG BRDA SPREMNI ZA PARNI VALJAK: ČUKARIČKI SE NADA POBEDI

Fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević rekao je danas da se nada pozitivnom ishodu protiv Partizana u predstojećoj superligaškoj utakmici.

„Nadamo se pozitivnom ishodu u Humskoj. Teško je sada da kažem da li bi to bio bod ili sva tri. Zavisi, kako meč bude tekao“, rekao je Birmančević za klupski sajt.

Partizan i Čukarički će se sastati u subotu od 16.00, u 17. kolu srpskog prvenstva.

Birmančević je nekada igrao za Partizan.

„Za mene, meč protiv Partizana je kao i svaki drugi. Pobeda takodje vredi tri boda i tu se ta priča završava“, kazao je Birmančević.

Partizan je drugi na tabeli, a u prošlom kolu je ubedljivo pobedio TSC.

SVE O SPORTU

KORONA ODLAŽE AUSTRALIJAN OPEN: Evo kada Nole brani titulu

DODATNI MOTIV ZA POBEDU NAD HOFENHAJMOM: Prvo mesto u gupi Zvedzi puni kasu

KARAKTER KAKAV TENIS NE PAMTI: A zbog Noleta je otišao u penziju!

VAŽNA ODLUKA ZA BELI SPORT: Novak čuo velike vesti, biće mnogo rigorozno!

„Iskreno, nisam stigao da pogledam utakmicu, ali čim su njima dali četiri gola, to dovoljno govori. Odbrana im je takodje vrlo stabilna, forma u usponu. Partizan je ponovo u vrhu uz Crvenu zvezdu, ali na nama je da damo sve od sebe i da probamo da dodjemo do pozitivnog rezultata“, naveo je Birmančević.

„Sejduba Suma i Bibras Natho su igrači koji prave razliku u Partizanu, sjajni su igrači. Opasnost vreba sa svih strana od crno-belih, ali posebnu pažnju moramo da obratimo na vrlo kvalitetne strance“, dodao je.

Čukarički je četvrti na tabeli posle serije dobrih rezultata, a po rečima Birmančevića, cilj je da se izbori Evropa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter