Izvor: informer.rs
11.03.2023 u 16:35
0

GROBARI NASTAVLJAJU RAT PROTIV UPRAVE! Tokom noći ostavili OVU PORUKU na stadionu!

Rat između navijača Partizana i uprave kluba ne prestaje, a to je potvrdio i još jedan gest Grobara.

Najvatrenije pristalice crno-belih su na ulaz u službene prostorije stadiona u Humskoj ulici postavili znak „Stop“, uz natpis „Lopovi“, koji je stajao ispod.

Uz to, Grobari su praktično zaključali vrata obmotavši oko njih čelični lanac.

Navijači Partizana su to podelili i na zvaničnoj Instagram stranici.

– Lopovima ulaz zabranjen! Ovim potezom još jednom stavljamo do znanja uništiteljima da više nisu poželjni u našem klubu, da je njihovom uništavanju kluba došao kraj, i da su za njih ova vrata zauvek zatvorena. Ovde više niste dobrodošli, potrošili ste sve kredite i već danas odlazite – stoji u poruci Grobara.

Podsećanja radi, Grobari su rat protiv uprave kluba pokrenuli pred meč sa Šerifom u Ligi konferencija, kada su održali veliki protest ispred službenih prostorija u Humskoj.

Na meču sa Radničkim nastavili su svoju borbu, a još jednom su nezadovoljstvo pokazali i protiv Kolubare, kada su do 25. minuta pevali konstantno protiv uprave, da bi potom napustili stadion.

Igor Duljaj: Glava je najveći problem! Nisam ovde da bih vodio politiku

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter