Izvor: BSC HAPPY
23.03.2023 u 15:44
0

HRVAT ZALUDEO EVROPU! Siti poslao ponudu, PSŽ odmah ušao u trku za malolentog fudbalera Hajduka! (VIDEO)

Mlado fudbalsko čudo iz Splita, Luka Vašković (16), fudbaler je Hajduka koji je već počeo da svađa evropske gigante.

Francuski „Ekip“  donosi nove detalje vezane za potencijalni transfer Luke Vuškovića iz Hajduka.

Ranije je objavljeno da je Mančester siti poslao ponudu od 10.000.000 evra fiksne odštete uz dva milion bonusa, a sada Francuzi tvrde da je u priču službeno ušao i PSG.

– Vuškovićev transfer bi bio baš onakav kakve sportski direktor Luis Kampos voli. Ne radi se o imenu koje je preterano poznato u Evropi, ali već traje velika trka za njegovo dovođenje. PSŽ je krenuo u pregovore sa Hajdukom o igraču koji ima 16 godina i već igra seniorski fudbal u hrvatskom prvenstvu – piše renomirani francuski medij i dodaje:

– Pariz Sen Žermen bi voleo da kupi Vuškovića ovog leta i ostavi ga na pozajmici u Hajduku još godinu dana, dok ne napuni 17 godina. Naravno, francuski gigant nije sam. Manchester City je već poslao ponudu, a postoji i nekoliko nemačkih klubova koji su zagrejani.

Vušković je nedavno potpisao saradnju sa jednim od najmoćnijih menadžera sveta, Pinijem Zahavijem, a Sitijeva ponuda je prva koja je preko Zahavija došla u splitski klub. Zahavi je čovek koji trenutno sa svojom agencijomzastupa igrače poput Kristofera Nkunkua, Roberta Levandovskog i mnogih drugih, a Vušković mu je prvi hrvatski fudbaler u agenciji.

Ozbiljna kriza Partizanove struke: Nije formiran trener iz sopstvenog kadra
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter