Izvor: Informer.rs
04.03.2023 u 13:05
0

ILIEV LJUT KAO RIS! Boli me! Igrač Zvezde PUCA po navijačima, a nijedan igrač Partizana NE REAGUJE!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan minimalnim rezultatom, a jedini gol postigao je Aleks Vigo čija je proslava podigla veliku buru.

Nakon što je Aleks Vigo dao gol još u 4. minutu meča, usledila je proslava gola kada je „zapucao“ po Grobarima, a saigrači su došli da ga povuku nazad!

Pojedini navijači Partizana su počeli da pale stolice na južnoj tribini, a da su igrači crno-belih morali da reaguju, pa čak i po cenu svađe, tvrdi Ivica Iliev.

TANJUG/ JADRANKA ILIÆ/ bs

 

Bivši sportski direktor je u analizi derbija na TV Arena Sport istakao da su juče na terenu dosta više ginuli strani fudbaleri nego oni domaći u timu Partizana. Kaže da mu nije jasno zbog čega.

– Potreban vam je karakter, to donose domaći igrači, bune se prvi kad dolaze strani igrači, bune se, pričaju o njihovim kvalitetima… A trebalo bi da pođu od sebe. Kod gola igrač Zvezde, koji ne razume ni srpski fudbal, ni derbi, odlazi do Partizanove tribine i puca po navijačima, a nijedan igrač Partizana ne reaguje. Na kraju, najveći karakter imaju strani igrači, u svaku tuču su ulazili samo oni, gde je taj karakter naših momaka? To je ono što me boli i to je glavno pitanje koje mora da se reši za buduće godine. Bio sam u tom sistemu, znam kakve priče idu iz svlačionica, iz njihovih soba, a na kraju ništa od njih niko nije doneo – izjavio je Ivica Iliev.

TANJUG/ JADRANKA ILIÆ/ bs

 

OTKRIVENO: Evo zašto je Vigo „pucao“ u navijače Partizana (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter