Izvor: Happy BSC
29.09.2021 u 20:13
0

ISTORIJSKA POBEDA ŠERIFA! Real u čudu nakon gubitka na Bernabeu

Šerif je ostvario istorijsku pobedu protiv Real Madrida na Santjago Bernabeu zahvaljujući golu koji je postigao Sebastien Til u devedesetom minutu. 

PROČITAJTE JOŠ:  DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: NIJE BILO RASIZMA-UEFA odustala od postupka protiv crno-belih

Meč se činio kao sukob Davida i Golijata, a mnogi se pitaju da li će Šerif biti u stanju da ponovi ovakav zapanjujuć poduhvat. 

Real, trinaestostruki evropski šampion je od starta meča pokazao veću spremnost, a Karim Benzema se činio kao igrač koji će vrlo brzo presuditi Šerifu. 

PROČITAJTE JOŠ:  STANKOVIĆ: Zvezda spremna za Ludogorec, NEMA MESTA ZA IZGOVORE

Ipak, nakon 15 minuta desio se neverovatan gol za goste, a strelac je bio Jasurbek Jakšiboev. 

Real je uspeo da izjednači, ali u devedesetom minutu, Til je zapečatio sudbinu Reala fantastičnim golom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter