Izvor: Blic
29.09.2021 u 21:32
0

ZENIT RASTURIO MALME, Atalanta savladala Jang Bojs: Uzbudljiva druga runda Lige Šampiona

Zenit je bio ubedljiv protiv Malmea na domaćem terenu i slavio sa 4:0 protiv ekipe Malmea na domaćem terenu.

PROČITAJTE JOŠ:  ISTORIJSKA POBEDA ŠERIFA! Real u čudu nakon gubitka na Bernabeu

Prvo poluvreme se završilo sa samo jednim golom, ali su se igrači Zenita raspucali na kraju i povisili skor na 4 prema nula. 

U meču između Atalante i Jang Bojsa, Mateo Pesina je bio čovek odluke i njegov pogodak je odlučio utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ: DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: NIJE BILO RASIZMA-UEFA odustala od postupka protiv crno-belih

Na početku utakmice Sandru Lauperu je bio poništen gol zbog ofsajda, ali je Atalanta uspela da nadigra Švajcarce do kraja meča. 

Za jedini gol na utakmici najviše je zaslužan Duvan Zapata koji je prošao po desnoj strani, centrirao po zemlji i time poslao loptu Pesinu koji je preciznim šutem savladao golmana Jang Bojsa. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za najnovije vesti iz sporta zapratite nas i na Twitteru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter