Izvor:
21.08.2019 u 17:59
0

JANG BOJS SPREMA IZNENAĐENJE: Džoker Sulejmani!

Miralem Sulejmani, nekadašnji reprezentativac Srbije, mogao bi da zaigra protiv Crvene zvezde u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaler Jang Bojsa u poslednjih nekoliko meseci ima problema sa povredama, što govori podatak da je ove sezone odigrao samo jedan meč.

Sulejmani, koji je veoma cenjen u Bernu, u Jang Bojsu igra od 2015. i godinama je jedan od najvažnijih fudbalera u ekipi.

Njegovo prisustvo znači mnogo ekipi i prema rečima trenera Seona mogao bi da se nađe u na klupi protiv Zvezde.

Sulejmani i Oro već nekoliko dana treniraju sa ekipom, ali su obojica i dalje roviti. Zbog toga švajcarski "Blick" piše da bi nekadašnji reprezentativac Srbije mogao da bude džoker u prvom meču.

Suvišno je pričati o znanju Sulejmanija, poseduje takav kvalitet da jednim potezom može promeniti tok meča i Švajcarci se tome nadaju.

Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se od 21.00, a oko 19 časova trebalo bi i da saznamo zvanične postave. Revanš se igra šest dana kasnije u Beogradu.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter