Izvor: slobodnadalmacija.hr
12.04.2023 u 15:40
0

PEĐA MIJATOVIĆ: „Njegove izjave mi zvuče kao oproštaj od Reala, možda zna nešto što mi ne znamo“

Bivši legendarni napadač i kasnije sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović otvoreno je progovorio o budućnosti Karla Anćelotija.

Mijatović je u programu radija  izrazio sumnju da će Anćeloti nastaviti voditi madridski Real po završetku aktualne sezone.

„Anćelotijeve zadnje izjave meni iskreno zvuče kao mali oproštaj. Imam takav osećaj. Ako osvoji Kup kralja onda će osvojiti sve ovde u posljednje dve godine. Ali mislim da je Karlo malo ljut, ne znam na koga, ali je ljut. Možda zna nešto što mi ne znamo“, objašnjava Mijatović.

Mijatović neizmerno poštuje italijanskog stručnjaka na klupi ‘Kraljevskog kluba‘ i to ne sakriva.

„Karlo Anćeloti je jedan od najboljih trenera, ako ne i najbolji. Mnogi za njega smatraju da je jako dobar trener, ali on i jako dobro priprema ekipu za utakmice. Voditi klub kao Real je jako nezahvalan posao, ovde se ne živi od stare slave. Ako Anćeloti uspe osvojiti Ligu šampiona mislim da bi onda trebao nastaviti 99%. Promena trenera nakon osvajanja Lige šampiona šalje čudnu poruku, iako mi sigurno ne znamo sve što se događa u klubu. Svašta je moguće“, dodao je Mijatović.

Real ove sezone priliku za naslov ima u Kupu kralja u kojem će igrati finale protiv Osasune, te Ligi šampiona u kojoj će u četvrtfinalu odmeriti snage protiv Čelsija. U španskom prvenstvu deset kola pre kraja sezone zaostatak za vodećom Barselonom iznosi velikih 13 bodova.

SUPERLIGA SRBIJE: Čukarički i Partizan od 18.00 bez publike

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter