Izvor:
06.12.2017 u 18:56
0

KOMANDANT MILOJEVIĆ NAREĐUJE: Ma, kakav bod, idemo u napad!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči odlučujuće utakmice protiv Kelna u borbi za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, izjavio je da problemi nemačkog tima neće zavarati ekipu i poručio da crveno-beli neće kalkulisati jer bi možda i bod mogao da bude dovoljan.

Čeka nas poslednja utakmica u grupnoj fazi, ali istog značaja kao i sve druge. O Kelnu samo o superlativu, bez obzira na njihovu situaciju i poziciju na tabeli. Iako imaji sportskih problema imaju kvalitet i to gde se nalaze u Bundesligi ne odslikava njihovo stanje. Moji igrači su toga svesni i ne zavaravamo se. Kad god se promeni trener igrači imaju dodatni motiv da se dokažu, ali mislim da neće biti velikih iznenađenja – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Prema njegovim rečima, odlučihe hrabrost, brzina i inteligencija na terenu i njegovi igrači odgovoriće Nemcima na njihiv način.

Spremni smo, važnost je tu, pričali smo posle Bačke, pritisak postoji, ali igrači treba da uživaju, oni su došli ovde i samo neka daju sve od sebe, da budu ono što jesu i posle utakmice videćemo krajnji rezultat. Šta god bude oni su za mene pobednici, staću ispred njih, oni su doveli Zvezdu ovde posle puno godina i to nije kraj nego početak vraćanja Zvezde na mapu Evrope gde ovaj veliki klub sa fenomenalnim navijačima pripada – poručio je Milojević.

Na pitanje da li će ekipa ući malo opreznije u meč jer je moguće da i bod bude dovoljan.

Ne volim da kalkulišem, ni u životu, ni u sportu. Ne možemo se voditi tom logikom – bio je jasan Milojević.

Zvezdin desni bek Filip Stojković istakao je da očekuje tešku i fizički zahtevnu utakmicu.

Protiv nemačkih ekipa to je presudan faktor. Daćemo sve od sebe, spremni smo 100 posto i mislim da će taj faktor odlučiti. Keln ima svojih problema, ali to ostavljamo njima, mi gledamo sebe i nadam se da ćemo na kraju da slavimo sa punom Marakanom – rekao je Stojković.

Kako je rečeno na konferenciji za medije očekuje se dolazak oko 5.000 navijača Kelna i oni će biti smešteni na južnoj tribini.

Utakmica 6. kola H grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Kelna igraće se sutra od 21.05 sati.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter