Izvor: Novosti
27.07.2021 u 20:52
0

KOSOVIĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: Hvala Partizanu…

FUDBALER Kairata Nebojša Kosović sa velikom dozom optimizma dočekuje revanš meč sa Crvenom zvezdom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

VAŽNO:

MINISTAR VULIN NAKON SASTANKA SA CIKOTIĆEM: Važno je da se sazna ko je pokušao da ubije predsednika Vučića u Srebrenici!

POVREĐEN SAOBRAĆAJAC U BEOGRADU: Iz kamiona ispala metalna konstrukcija i pala na njega!

U Kragujevcu dvojica muškaraca uhapšena zbog droge

RADUJ SE SRBIJO! Milica Mandić donela prvo ZLATO našoj zemlji!

Šampion Kazahstana je u ponedeljak stigao u prestonicu Srbije, a trenirao je na stadionu Partizana.

– Vrlo je prijatno vratiti se na ovaj stadion za koji me veže mnogo uspomena i emocija. Veliko hvala Partizanu što nam je pružio priliku da ovde treniramo i pripremimo se za važnu utakmicu u sredu – rekao je Kosović.

Crnogorski reprezentativac je 2019. iz Humske otišao u Kairat, a ove sezone je postigao dva gola u 18 mečeva.

– Osećam se bolje, ali potrebno mi je malo vremena da se potpuno oporavim – dodao je 26-godišnji fudbaler.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda – Kairat igra se sutra od 20.30 na stadionu „Rajko Mitić“, a tim iz Almatija je prvi meč dobio sa 2:1.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter