Izvor:
02.11.2017 u 07:02
0

LIGA ŠAMPIONA: „Građani“ u osmini finala, Totenhem pregazio Real!

Fudbaleri Totenhema i Mančester Sitija večeras su se pridružili Pari Sen Žermenu i Bajernu u osmini finala Lige šampiona posle 4. kola grupne faze.

Totenhem je ubedljivo slavio nad prvakom Evrope Realom 3:1, uz dva gola Delea Alija i jedan Kristijana Eriksena, dok je Kristijano Ronaldo samo ublažio poraz, ali ne i novu lošu partiju u nizu, nakon Ðirone.

Londonski klub dva kola pre kraja osigurao je prolaz dalje zahvaljujući i remiju Borusije i APOEL-a u Dortmundu 1:1.

U nokaut fazu iz F grupe na dominantan način prošao je Mančester Siti četvrtim trijumfom, sad na gostovanju Napoliju 4:2 i to posle preokreta.

Italijanski tim, koji igra odlično ove sezone, nalazi se u teškom položaju jer čak šest bodova ima manje od Šahtjora koji je savladao Fejnord 3:1 u Harkovu.

Blizu najboljih 16 je i Bešiktaš posle remija sa Monakom 1:1 u Istanbulu i sada ima velikih 10 bodova u G grupi, četiri više od Porta koji je bio bolji od Lajpciga 2:1. Za tuski tim je do 69. minuta igrao srpski reprezentativac Duško Tošić.

Od srpskih fudbalera igrali su još i to kao rezervisti Marko Grujić (od 85. minuta) u pobedi Liverpula nad Mariborom 3:0 i Marko Petković (od 80. minuta) u porazu Spartaka u Sevilji 2:1, pa će se voditi jednačena borba za prolaz dalje u E grupi.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter