Izvor:
04.03.2017 u 16:40
0

Lisica prorekla: ZVEZDA POBEĐUJE U DERBIJU!

Najveća utakmica srpskog fudbala, 153. duel Crvene zvezde i Partizana odigraće se od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić" baš na dan kada crveno-beli proslavljaju 72. rođendan.

Romel se odlučio za Crvenu zvezdu! Pustinjska lisica iz beogradskog zoološkog vrta postala je prava atrakcija kada se pročulo da odlično „predviđa” ishode brojnih sportskih, ali i političkih događaja. Tragom mita otišli smo na Kalemegdan u zoološki vrt da bismo iz prve ruke saznali rezultat okršaja koji sutra u 18 časova 153. put igraju večiti rivali – fudbaleri Crvene zvezde i Partizana.

„Fudbalskog stručnjaka“ smo pronašli na svom „radnom mestu”, u kavezu pored dobrih drugara, divljih pasa i rakuna. Sedmogodišnja pustinjska lisica je u Beograd stigla iz Alžira, zajedno sa pričom da su i Romelovi preci bili „vidoviti”. Radnici beogradskog zoološkog vrta su nam rekli da je Romel uspešno pogađao ishode predsedničkih izbora u Srbiji, ali i van naših granica, kao i da je pouzdan kada je reč o sportskim događajima.

Nije ni čudo, jer se radi o veoma inteligentoj životinji, koja može nekoliko dana da preživi u najsurovijim pustinjskim uslovima, i to bez hrane i vode. Osim toga, s obzirom na to da su im čula izoštrena do maksimuma, imaju odličnu moć predviđanja.

Romelu nije bilo potrebno puno da izabere favorita – Crvena zvezda će pobediti! Pustinjska lisica sa iskustvom prognoziranja odlučila se za hranu koja je bila pored grba crveno-belih, dok je onu koja se nalazila pored Partizanovog samo omirisala i ignorisala. Što se tiče strelaca golova, kokurencija se bila jaka, pa se i Romel više dvoumio.

U duelu fudbalera iz veznog reda, Saše Ilića i Nenada Milijaša, stanovnik zoo-vrta se odlučio za rekordera po broju nastupa u crno-belom dresu. Došao je red na napadače. „Delije“ se uzdaju u Ganijca Ričmonda Boaćija, dok „grobari“ ulažu nade da će Brazilac Leonardo biti heroj, kao i u prethodnom derbiju, kada je tim iz Humske slavio njegovim pogotkom. Ovog puta, ako je suditi po Romelovom instinktu, gol u najvećoj srpskoj fudbalskoj svetkovini postići će igrač Crvene zvezde.

BLIC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter