Izvor: Informer.rs
27.06.2023 u 15:20
0

LIVERPUL NUDI 250 MILIONA ERVA ZA MBAPEA, KOJI BI SAMO U REAL: Nastavlja se saga oko transfera napadača

Nastavlja se saga oko potencijalnog transfera napadača Pariz Sen Žermena Kilijana Mbapea. Poznati FIFA agent Marko Kirdemir otkrio je za "Marku" da je Liverpul spreman da plati 250 miliona evra za Francuza. Sa druge strane, emir iz Katara, u čijem vlasništvu je klub, jako je ljut i uznemiren što njegova glavna zvezda neće da produži ugovor.

Za Pariz Sen Žermen i porodicu Nasera Al Kelaifija, novac ne predstavlja nikakav problem. U trenutku kad glavni konkurent Katara, Saudijska Arabija, odvodi sve velike zvezde iz evropskog fudbala i nudi im basnoslovne ugovore, nepremostiv gubitak za Parižane, klub koji je u vlasništvu katarske porodice, je da izgube Mbapea.

PRVA MAŽIĆEVA IZJAVA SA NOVE FUNKCIJE: Rusija mi je najveći izazov

On je jedan od najboljih fudbalera današnjice, mlad je, akratkivan igrač i marketinški isplativ. Najviše bi katarski emir voleo ako bi Francuz rekao – ne idem nigde, potpisujem novi ugovor sa Pariz Sen Žermenom.

Međutim, to se ne dešava. Igraču ugovor ističe sledećeg leta i mada ima opciju da produži na još godinu dana, ne želi da je iskoristi, već bi da bude do isteka ugovora tu, a onda ode kao slobodan agent. To se vlasnicima ne dopada, pa su mu postavili ultimatum, o čemu je izveštavao „Parizijen“.

„Emir iz Katara je jako uznemiren. Ne može da veruje da Mbape neće da produži ugovor. Zbog toga mu je postavio ultimatum – ići ćeš do kraja jula potpisati novi ugovor ili ćeš ovog leta da ideš u novi klub, naravno ako će neko da plati 250 miliona evra“ navodi „Parizijen“.

Real jedva čeka da pukne između Mbapea i Parižana i da vodi igrača, mada nije spreman da plati više od 200 miliona evra. Pritom, nije tajna da Francuz od malena navija za klub iz Madrida i voleo bi da ide tamo. U celu priču pravo niotkuda uključio se Liverpul. U razgovoru sa „Marku“ FIFA agent Marko Kirdemir, poznat po dobrim vezama u Kataru i Arabiji, doneo je zanimljivu vest – Mbapea hoće Liverpul i spreman je da plati koliko emir traži.

– Razgovarao sam sa važnim ljudima iz porodice koja drži Pariz Sen Žermen.Emir je veoma uznemiren i ljut, jer je bio ubeđen da će Mbape obnoviti ugovor. Poznato je da je Mbape želeo u Real, ali Florentino Perez je neočekivano dobio konkurenciju. Liverpul se takmiči sa Realom i spreman je da plati blizu 300 miliona dolara – rekao je Kirdemir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter