Izvor: informer
03.09.2021 u 20:53
0

LOŠE VESTI ZA REPREZENTACIJU: Ima pozitivnih na korona virus!

Srpski reprezentativac Andrija Živković pozitivan je na koronavirus, objavio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO: Odbojkašice Srbije plasirale su se u finale Evropskog prvenstva!

– Posle redovnog testiranja obavljenog u petak ujutru dan pred utakmicu protiv Luksemburga utvrđeno je da je igrač PAOK-a Andrija Živković pozitivan na virus COVID – 19. U skladu sa medicinskim propisima i protokolima UEFA, Živković je po dobijanju konačnih rezultata napustio sportski centar. Dalji boravak u Srbiji provešće u kućnoj izolaciji u skladu sa važećim zakonima Vlade Republike Srbije.

FSS je dodao da su ostali reprezentativci dobili negativne nalaze.

– Preostali reprezentativci, uključujući i stručni štab A tima, dobili su negativne rezultate, tako da su na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za meč protiv Luksemburga – navodi se u saopštenju.

Srbija će sutra u Beogradu od 18:00 odigrati meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Luksemburga.

Posle toga, „orlovi“ će u utorak gostovati Irskoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter