Izvor:
29.03.2018 u 23:46
0

MARKOVIĆ I ĐERLEK SU BUDUĆNOST EVROPSKOG FUDBALA! Iliev o interesovanju Junajteda!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prokomentarisao je informaciji da se Mančester junajted raspituje za 18-godišnjeg štopera Svetozara Markovića.

Talentovani štoper je nedavno debitovao za prvi tim crno-belih, a njegova igra nije promakla skautima velikana sa "Old Traforda".

Imamo dva vukderkinda – Svetozara Markovića i Armina Đerleka – i top svetski klubovi su za oba igrača, ne zainteresovani, nego su fascinirani njima! To je uspeh Partizana, Partizanove škole, filozofije, to smo i najavili da će se desiti. I za Markovića i za Đerleka se raspituju top svetski klubovi, oni su budućnost evropskog fudbala – rekao je Ivica Iliev za Mondo.

Sportski direktor Partizana nije želeo da ulazi u detalje, odnosno da komentariše istinitost navoda iz vesti iz Mančestera da su kontakti dva kluba oko Markovića već napravljeni preko bivšeg igrača Partizana Budimira Vujačića, koji je svojevremeno bio posrednik u transferu Zorana Tošića u Junajted.

Ne bih govorio konkretno o tom ili nekom drugom klubu, mogu da kažem da se raspituju najveći klubovi sveta. Oni su naše suvo zlato, pokazali su fantastičan kvalitet, oni su budućnost evropskog fudbala… Mnogo je onih koji ih prate i imaju i želju da ih privole u svoje redove – istakao je sportski direktor kluba iz Humske

On je naglasio da Partizan ne treba da brine za budućnost.

Partizan je nepresušan izvor talenata, samo treba ozbiljan rad, pristup, vizija. Svaki potez koji se bude uradio je organizovan, isplaniran i pokazali smo u poslednje dve godine kako radimo i na koji način, a ujedno imamo rezultate… Oni jesu budućnost, pre svega, Partizana i Partizan najozbiljnije računa da oni i još neki mlađi igrači budu okosnica igre i tima u narednom periodu – zaključio je Iliev.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter