Izvor:
29.03.2018 u 23:15
0

UEFA UDARILA ZVEZDU PO DŽEPU! Crveno-beli dobro prošli – kazna 31.000 evra!

Fudbalski klub Crvena zvezda novčano je kažnjen od strane Evropske fudbalske federacije (UEFA) i moraće da plati 31.000 evra.

UEFA je kaznila crveno-bele zbog određenih propusta u organizaciji utakmice sa CSKA, koji nisu promakli oštrim očima ljudi iz krovne organizacije.

Kazna se odnosi na ponašanje navijača Crvene zvezde, odnosno njihovo paljenje baklji tokom utakmice, dok je druga stavka – blokiranje stepenica.

Crvena zvezda je na kraju još i dobro prošla, s obzirom da se nalazi pod posebnom lupom UEFA operativaca.

Podsetimo, utakmica sa CSKA u Beogradu trebalo je da se odigra pred praznim tribinama zbog ranijih kršenja pravila, ali je na kraju odluka preinačena u dve godine uslovne kazne.

UEFA je kaznila i Moskovljane, koji će zbog divljanja navijača, odnosno upaljenih baklji i ubačenih predmeta na teren morati da plate 30.000 evra.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter