Izvor: Kurir.rs
28.07.2020 u 22:19
0

MIHAJLOVIĆ OTVORIO DUŠU: Ljutili su se na mene čak i kada smo pobeđivali!

Siniša Mihajlović je izneo  svoje o narednoj utakmici njegove Bolonje protiv Fiorentine

„Još šest bodova je u igri i pokušaćemo sve da ih osvojimo. Uvek idem na pobedu. Ono što je za mene važno jeste stav koji pokazujemo na treningu i tokom utakmice. Želim da budemo hrabri“, rekao je Mihajlović.

SVE O SPORTU

BARSA GA VIŠE NE ŽELI: Arturo se opija dok njegov SKANDAL trese Španiju

ZVEZDA-FMP JE PRIJATELJSKA UTAKMICA: Mijailović se dotakao igranja PANTERA u ABA ligi

OPASNO ZA STOJKOVIĆA: Početak priprema ODLOŽEN

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: David Silva postaje stanovnik Rima

NAJVEĆI SPORTISTA U ISTORIJI ŠPANIJE: Od Rafe je Toni napravio GLADIJATORA i NAJPOŠTOVANIJEG igrača na svetu!

Mihajlović je vodio klub iz Firence pre nepune decenije, ali ga prema njegovim rečima ne vežu ga lepa sećanja na „ljubičaste“.

„Ljutili su se na mene čak i kada bismo pobedili. U tom smislu nemam dobra sećanja na Fiorentinu. Bio sam mnogo srećniji u Torinu i srdačno me uvek dočekaju. Bio sam tužan nakon odlaska odatle, ali to je fudbal“, objasnio je  srpski stručnjak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter