Izvor:
11.12.2017 u 04:30
0

MILOJEVIĆ POSLE NOVE POBEDE: Nije bitna prednost nad Partizanom, bitno je kako Zvezda igra!

Dao je Borac sve od sebe, ali to jednsotavno nije tim koji bi mogao da izazove Crvenu zvezdu. Vladan Milojević je sasvim zadovoljan kako su njegovi puleni, četiri dana nakon istorijske pobede nad Kelnom, fokus vratili na domaće prvenstvo. Rutinskih 3:0 za Borac u meču u kome je razlika u klasi suparnika bila i laiku uočljiva.

Zato je na konferenciji za novinare Milojević više pričao o drugim temama, a ne o samoj utakmici. Pričao je recimo o sada već devet bodova prednosti nad Partizanom.
Ne osvrćem se na razliku. Bitno mi je da igramo kako ja želim. Crtu možemo da podvučemo posle Partizana“, kaže Milojević, ne dozvoljavajući tako ni igračima da padnu u euforiju.

O povredi zbog koje je Filip Stojković pre vremena morao van igre.
"Videćemo, požalio se na udarac".

O debiju mladog Dejana Joveljića.
"Dokaz da možemo da računamo na igrače iz omladinske škole. Nije lako izaći i debitovati. Treba ga relaksirati. Presrećan sam što je ušao. Pamtiće ovaj meč do kraja karijere. Svi smo očekivali ovaj trenutak. Želim mu mnogo uspeha. Neka nastavi da radi i bude vredan“.

O meč vineru Aleksandru Pešiću. Čak ne toliko ni o njegovom evrogolu i uopšteno odličnom utisku.
Videli ste asistenciju Pešića. To mogu samo veliki ljudi“, iznosi Milojević svoju najjaču impresiju.

Za kraj i o željama pred sutrašnji žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope.
"Da se našalim, i da kažem neka se drugi plaše nas", mirno će Milojević.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter