Izvor: Informer
12.10.2021 u 12:51
0

Naši ,,Orlići“: Moramo izginuti večeras da bismo došli do pobede!

Ekipa sa puno potencijala, ali potvrda toga na terenu za sada nam i ne ide baš najbolje.

Naši ,,Orlići“ su nakon poraza od Ukrajine (1:0) i remi sa Severnom Makedonijom (0:0), teškom mukom u gostima savladali Jermeniju 4:1, iako rezultat ne oslikava dešavanja na terenu tokom cele utkmice.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE BORJAN POSLE KORONE: Zvezda se vratila tamo gde pripada!

U četvrtom kolu grupe H naši momci dočekuju večeras Francuze koji su trenutno vodeća selekcija grupe, jer su do sada ubedljivo savladali Ukrajinu (5:0) i Severnu Makedoniju (3:0), ali su i kiksnuli u gostima protiv Farskih ostrva (1:1).Pred utakmicu selektor Zvonko Živković traži maksimalan fokus svojih izabranika.

 Želim da momci daju svoj maksimum, da budu koncentrisani tokom svih 90 minuta i nadam se da ćemo na kraju ostvariti pozitivan rezultat protiv Francuske, koja je favorit ne samo ove grupe, nego uopšte u mlađim kategorijama na svim velikim takmičenjima – istakao je selektor, koji obazrivo sagledava šanse naših momaka pred večerašnji duel.

Pred večerašnji duel kao i protiv Jermenije, imamo problema sa povredama, Nemanja Jović zbog povrede neće igrati, a takođe Petar Stanić i Filip Stevanović iz istih razloga nisu bili dostupni u Jerevanu.

– Pripremili smo se teoretski koliko možemo, fizički sigurno da smo inferiorniji. Sreća je što možemo da promenimo pet igrača, ali takođe mi imamo usku bazu igrača iz 2000. godišta. Pre koji dan kada smo se sakupili javljeno nam je da su neki igrači povređeni, pa smo morali da pozovemo nove igrače. Sve su to problemi sa kojima se susrećemo – rekao je Živković, i nastavlja u dahu.

PROČITAJTE JOŠ: Zvezdaš proglašen za najboljeg kradljivca!

– Francuzi su pobedili Ukrajinu 5:0, a to je tim koji je pre dve ili godinu i po dana osvojio Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. Tu veliki broj igrača igra i za selekciju do 21 godine. Gledajući njihove snimke lako je uočljivo da su tehnički superiorni, da su fizički na jednom izuzetnom nivou… Brzinom ne možemo da im pariramo, ne možemo se trkati sa njima. Pokušali smo igračima tokom prethodna dva dana da predočimo kako igraju, a kako bismo mi trebali da odigramo taj meč – navodi Živković koji se nada da će naši momci uspeti da istaknu svoje kvalitete i sputaju goste u njihovim namerama da nas savladaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter