Izvor: alo.rs
01.07.2020 u 22:34
0

NEMA ODMORA ZA IGRAČE: Sezona u Nemačkoj počinje za devet nedelja

Tekuća sezona u Nemačkoj nije završena, ali se uveliko misli na sledeću. Nova sezona u Bundesligi počeće 11. ili 18. septembra, izjavio je Kristijan Sajfert, prvi čovek nemačke fudbalske lige. Sezona u ovoj zemlji završiće se finalom Kupa između Bajerna i Bajera iz Leverkuzena, u subotu uveče u Berlinu.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

Prvi čovek nemačke fudbalske lige Kristijan Sajfert najavio je da će nova sezona početi 11. ili 18. Septembra i da bi klubovi koji učestvuju u evropskim takmičenjima mogli kasnije da počnu sezonu. Postoji i mogućnost da se u novoj sezoni ipak dozvoli prisutstvo publike na stadionima, rekao je Sajfert u razgovoru za dnevni list “ Die Welt“. U Nemačkoj je prvenstvo završeno prošlog vikenda, a poslednjih devet kola posle pauze zbog koronavirusa igrano je bez gledalaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter