Izvor: Kurir
01.07.2020 u 21:53
0

BOMBASTIČAN TRANSFER: Bivši igrač Lacija blizu potpisa za crveno-bele

Crvena zvezda na korak je od velikog pojačanja. 

Nakon što je pre nekoliko dana Srđan Spiridonović stavio paraf na ugovor sa crveno-belima, a C jednom nogom na Marakani, crveno-beli su pronašli izgleda i novo pojačanje, možda i najzvučnije. 

Reč je o bivšem igraču Lacija, Ogeniju Onaziju, koji bi trebao najverovatnije da bude Zvezdino treće pojačanje ovog leta. 

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

Onazi je svoj fudbalski suton dostigao u rimskom Laciju, nakon koga se preselio u turski Trabzon. Nigerijac je sada član turskog prvoliga Denizelija koji je u grčevitoj borbi za opstanak u najelitnijem rangu takmičenja.  

Onazi ima 27 godina i zavidnog iskustva u reprezentaciji Nigerije za koju je čak 52 puta nastupio. 

Trenutna vrednost Onazija na tržištu je 1.6 miliona evra po podacima renomiranog sajta

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter